Coșmarul Soranei Cîrstea, povestit de antrenor

20 ianuarie 2021 12:47   Alte sporturi
Ultima actualizare:

Carantina impusă de australieni jucătorilor izolați fără vină timp de 14 zile depășește orice limită. Iar Sorana Cîrstea este direct afectată.

Antrenorul Soranei Cîrstea, Adrian Cruciat, a povestit la Radio Timișoara absurditățile prin care sunt nevoiți să treacă: „Suntem într-o detenție, așa cum este definită oficial de guvernul australian. În condiții bune, la hotel, dar nu avem voie nici să deschidem geamul. Ușa o deschidem doar pentru a primi mâncarea ce ne este lăsată într-o pungă. Când am sosit aici nu știam că există un caz de coronavirus în cursa noastră, așa că geanta a rămas la Teo Cercel, preparatorul fizic, urmând a i-o înmâna a doua zi la antrenament. De patru zile ne chinuim să-i trimitem Soranei geanta cu vitamine și ustensile de antrenament, dar autoritățile medicale nu ne permit”, a afirmat Adrian Cruciat, într-o intervenție la Radio Timișoara.

Sorana Cîrstea, alături de alți 71 de jucători și de jucătoare, sunt în carantină totală timp de 14 zile, deoarece în avioanele în care au călătorit – puse la dispoziție de organizatorii Australian Open - s-a descoperit câte un caz de coronavirus la un membru al echipajului sau la o altă persoană din aeronavă. Niciunul dintre ei nu are voie să iasă din cameră deloc în toată această perioadă.

Mai multe