Cristian Tudor Popescu sare în apărarea Simonei Halep: «Meciul a fost pierdut psihic»

17 martie 2018 10:52   Alte sporturi
Ultima actualizare:

Simona Halep a fost eliminată în finale la Indian Wells după ce a pierdut în fața japonezei Naomi Osaka. Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a venit în apărarea Simonei și a mărturisit că a avut parte de un an foarte greu, iar ea a pierdut meciul deoarece nu a mai putut psihic să continue meciul.

Cristian Tudor Popescu a explicat că Simona Halep a încercat să câștige jocul însă nu a fost pregătită psihic de un asemenea meci, deoarece Simona a avut parte de momente grele până acum care au provocat o întindere psihică. Jurnalistul a declarat că starea Simonei se va regla curând.

„E greu de spus ce s-a petrecut în mintea Simonei, pentru că meciul acesta a fost pierdut psihologic. Practic, Simona nu a mai contat de la acel 3-3 și 30-0 pe serviciul japonezei, când Simona revenea de la 2-0 pentru Osaka și părea că se îndreaptă spre câștigarea setului. De acolo, ceva s-a rupt în Simona. Psihic, probabil după atâtea și atâtea meciuri grele, în acest an pe care a reușit până la urmă să le câștige, după niște lupte crâncene, acum a făcut o întindere psihică, așa cum spunea Rafael Nadal. N-a mai rezistat psihicul ei să întoarcă din nou jocul. Nu cred că s-a produs o ruptură gravă în psihicul Simonei, după acest meci. Este doar o întindere psihică, își va reveni. Pur și simplu trebuie să-și recapete suflul, după un început de an foarte dur și foarte performant pentru Simona. Nu cred că a afectat-o prea mult”, a declarat Cristian Tudor Popescu pentru Digi24.

Mai multe