Cristina Neagu, în echipa ideală la EURO

21 decembrie 2014 18:56   Alte sporturi
Ultima actualizare:

Naţionala feminină de handbal a României a încheiat Campionatul European pe locul 9, dar a dat cel mai bun inter stânga.

Cristina Neagu a fost votată cea mai bună pe acest post după ce a reuşit 49 de goluri şi 23 de pase decisive în şase meciuri. Forul european le-a permis pentru prima dată fanilor să participe la sondaj, părerea lor contând în proporţie de 40 la sută, în timp ce restul le-a revenit specialiştilor.

All Stars Team a Europenelor este format din următoarele jucătoare: Silje Solberg (Norvegia) - cel mai bun portar, Maria Fisker (Danemarca) - cea mai bună extremă stânga, Cristina Neagu - cel mai bun inter stânga, Kristina Kristiansen (Danemarca) - cel mai bun centru, Nora Mork (Norvegia) - cel mai bun inter dreapta, Carmen Martin (Spania) - cea mai bună extremă dreapta, Heidi Loke (Norvegia) - cel mai bun pivot.

Altfel, tot ieri, echipa noastră şi-a aflat rivala din play-off-ul Mondialului din 2015. Fetele noastre vor juca împotriva Serbiei, selecţionată ce a încheiat pe locul 15 la EURO. Partidele vor avea loc la datele 6-7 iunie, iar returul se va disputa o săptămână mai târziu. Turneul final, din Danemarca, va avea loc în perioada 5-20 decembrie.

Mai multe