Cristina Neagu, MVP-ul Campionatului Mondial de handbal!

20 decembrie 2015 20:51   Alte sporturi
Ultima actualizare:

Cristina Neagu a fost cea mai aureolată jucătoare de la Campionatul Mondial de handbal feminin. Românca a cucerit titlul de golgeter, cu 63 de reușite, a luat medalia de bronz cu echipa, după care a fost desemnată cea mai valoroasă jucătoare a competiției.

Cristina Neagu a fost, la 27 de a ani, regina Campionatului Mondial de handbal feminin din Danemarca. Ea a cărat echipa României după ea până la medaliile de bronz, iar acest lucru nu a scăpat specialiștilor, care au desemnat-o drept cea mai valoroasă jucătoare a competiției! Evident că fiind MVP a fost și cea mai bună jucătoare pe postul ei, cel de inter stânga, așa că ea și-a câștigat și locul în echipa ideală a Campionatului Mondial.

Nu e singura româncă de acolo, postul de extremă stânga fiind ocupat de Valentina Ardean Elisei. Aceasta se află la a doua ispravă de acest gen după cea din urmă cu exact 10 ani, când a fost în echipa ideală a Campionatului Mondial din 2005, unde România a obținut medaliile de argint!

Echipa ideală a CM

Portar: Tess Wester – OlandaExtremă dreapta: Jovanka Radicevici – MuntenegruInter dreapta: Nora Mork – NorvegiaCentru: Stine Oftedal – NorvegiaPivot: Heidi Loke – NorvegiaInter stânga: Cristina Neagu – RomâniaExtremă stânga: Valentina Ardean Elisei – România

MVP: Cristina Neagu - România

Mai multe