CSM București s-a distrat cu Bietigheim. Dinamo, învinsă la ultima fază în Norvegia

18 noiembrie 2018 21:27   Alte sporturi
Ultima actualizare:

Fetele de CSM București și băieții de la Dinamo București ne-au reprezentat azi în Liga Campionilor la handbal, dar doar "tigroaicele" au câștigat.

Neagu și compania erau deja calificate în faza următoare, dar față de nemțoaice aveau de luat o revanșă după meciul tur, din deplasare, pierdut inexplicabil la două goluri diferență. Chiar și cu minute multe date jucătoarelor care au apărut mai rar până acum, româncele au reușit să-și spele obrazul și să se distreze în Sala Dinamo cu un adversar deja eliminat. A fost până la urmă o diferență de opt goluri, 32-24, suficient cât să asigure o accedere de pe primul loc în grupele principale, acolo unde le-au urmat Kristiansand și Ferencvaros.

La băieți a fost, din păcate, ceva mai complicat. Dinamo a jucat bine la Elverum, dar de prea multe ori în inferioritate numerică și meciul a stat în cumpănă până la final chiar dacă la pauză ai noiștrii conduceau cu trei goluri, 15-12. În ultimul minut s-a produs însă nenorocirea care ne îndepărtează de play-off. Cu câteva zeci de secunde de jucat și la scorul de 28-28, românii aveau mingea și posibilitatea să-și calculeze bine acest ultim atac care dacă ar fi produs golul ar fi fost sinonim cu victoria.

Din păcate, o pasă neglijentă a permis recuperarea și contraatacul pentru norvegieni care au ratat, dar care au primit pe bune o lovitură de la 7 metri. Cu timpul deja scurs și doar cu această ultimă execuție permisă de regulament Dinamo mai putea spera la egal doar dacă rata norvegianul. Acesta a marcat însă și s-a terminat 29-28 pentru Elverum, rezultat care ne ține pe locul 3, în spatele lui Wisla Plock și Ademar Leon, cu două meciuri rămase de disputat.

Mai multe