CTP, reacţie la înfrângerea dramatică a Simonei Halep: «M-a convins că există ceva dumnezeiesc»

27 ianuarie 2018 13:49   Alte sporturi
Ultima actualizare:

Simona Halep a pierdut locul 1 WTA în favoarea danezei Caroline Wozniacki cu scorul final de 6-7, 6-3, 4-6. Este pentru a treia oară când Simona Halep ratează primul său titlu de Grand Slam, după două finale pierdute la Roland Garros. Miza era mare și pentru daneza Caroline Wozniacki, în prezent locul 2 WTA, care acum devine noul număr 1 mondial și câștigă, în premieră, un titlu de Grand Slam.

Cristian Tudor Popescu a comentat evoluţia Simonei, într-un interviu acordat Digi24. CTP este de părere că Simona afost supusă unei presiuni psihologice imense şi că daneza a avut o forţă mai mare decât adeversara ei.

"Simona a reuşit să mă convingă în acest meci că există ceva dumnezeiesc în oameni. Eram sigur că Simona nu mai poate, nu ştiam dacă va părăsi terenul în picioare, vedeam cum i se termină rezervele de energie cu fiecare minut, nu înţeleg de unde a reuşit să scoată acei stropi de energie cu care a câştigat setul doi. Simona nu a câştigat această finală, căci Caroline a fost mai puternică. Cred că aşa cum arată noua Simona acum, mai ofensivă, care atacă şi ştie să stea în teren , are toate şansele să câştige nu un titlu de Grand Slam, ci chiar mai multe. Jocul ei s-a împlinit, acoperă tot terenul, vine şi în faţă, are şi scurte. Wozniacki are 27 de ani, Simona 26. Wozniacki a visat 10 ani să câştige un Grand Slam şi i s-a îndeplinat dorinţa, mă bucur pentru fata asta. În schimb, Simona are 26 de ani şi o viaţă de tenis în faţă, sunt sigur că va câştiga curând", au fost spusele lui Cristian Tudor Popescu.

Mai multe