Cu cine a înlocuit-o fostul logodnic pe Cătălina Ponor? Este tot sportivă

5 aprilie 2016 9:02   Alte sporturi
Ultima actualizare:

Cătălina Ponor (28 de ani) trece printr-o perioadă excelentă din punct de vedere sportiv. A uimit pe toată lumea cu revenirea de aur de la Doha, unde a câștigat medalia de aur la bârnă, la Cupa Mondială. Cu toate acestea, în viața privată lucrurile nu stau la fel de roz.

După o relație de trei ani cu portoricanul Tommy Ramos, și el gimnast, Ponor s-a văzut cu planurile de nuntă curmate, chiar la finalul anului trecut. Acum, la câteva luni de la ruptură, sportivul a publicat pe contul său de Instagram imagini cu noua lui iubită, Vilmarie Mojica, căpitanul naționalei de volei feminin al Puerto Rico.

Cei doi zâmbesc, se strâmbă și par a se simți foarte bine pe plajă, iar frumoasa sportivă își arată sânii într-un costum de baie colorat. La prima vedere, voleibalista seamănă puțin cu Cătălina.

Ponor și Ramos, dragoste de trei ani

Sportiva noastră și Tommy s-au cunoscut în sala de gimnastică și au trăit o dragoste ca în filme vreme de trei ani. Se vizitau reciproc în țările lor și plănuiau să se căsătorească. Ponor a petrecut chiar o vacanță de trei luni în Puerto Rico.

Despre începuturile relației, cuplul a povestit anul trecut pentru "Primera Hora", un cotidian din țara natală a specialistului la paralele: "La început am vrut s-o cunosc. Dar era mereu la antrenamente. Era serioasă, avea o faţă de poker. Am vrut să-i atrag atenţia, dar e o persoană care îşi face treaba foarte profesionist. Faptul că am vrut să-i abat atenţia de la treaba ei a deranjat-o. A fost o perioadă destul de intensă, pentru ca ea era supărată pe mine", a declarat Ramos.

Mai multe