Cu cine va juca Bianca Andreescu în finala de la Indian Wells, unde s-a calificat în premieră

16 martie 2019 8:50   Alte sporturi
Ultima actualizare:

Bianca Andreescu își continuă povestea de succes în 2019. Ea a ajuns în finala tuneului de la Indian Wells, unde participă în premieră și unde a intrat pe tabloul principal grație unui wild-card.

În semifinalele turneului de la Indian Wells, Bianca Andreescu a învins-o cu scorul de 6-3, 2-6, 6-4 pe a șasea favorită, ucraineanca Elina Svitolina. Partida, istorică pentru Bianca, deoarece a însemnat calificarea ei în cea mai importantă finală a carierei, a durat două ore și 12 minute. În primul set, canadianca de origine română a reușit să revină de la 0-3 și să câștige cu 6-3, acesta fiind încă un argument, dacă mai era nevoie, al forței mentale de care dispune această puștoaică de 18 ani și 7 luni. Performanța Biancăi Andreescu este cu atât mai mare cu cât acest turneu este primul din seria Premier Mandatory la care a participat vreodată. Practic, ea e singura tenismenă din circuit neînvinsă la turneele de acest nivel, pentru că nu a avut când să piardă.

Advesara din finala turneului de la Indian Wells va fi, pentru Bianca Andreescu, nemțoaica Angelique Kerber. Aceasta a învins-o cu scorul de 6-4, 6-2 pe elvețianca Belinda Bencic, care a încheiat astfel o serie de 12 victorii consecutive. Va fi prima confruntare dintre Andreescu și Kerber.

Mai multe