Cu cine vor juca româncele la turneele WTA din Bogota și Lugano

7 aprilie 2019 19:31   Alte sporturi
Ultima actualizare:

Sezonul de zgură din circuitul WTA continuă cu turneele de la Lugano și Bogota. La ambele turnee avem reprezentare românească.

La Lugano, în Elveția, o avem pe Sorana Cîrstea. Aceasta va juca în primul tur contra nemțoaicei Mona Barthel. Dacă va trece de acest meci, ea va juca împotriva câștigătoarei meciului dintre Carla Suarez Navarro, a doua favorită, și Polona Herzog. Pe tabloul de dublu al turneului de 250.000 de dolari avem o pereche 100% românească: Sorana Cîrstea/ Andreea Mitu. Cele două bune prietene au fost desemnate cap de serie numărul 3 și vor juca în primul tur contra cuplului Kung/ Tauson.

Ana Bogdan caută prima victorie la Bogota

În Columbia, la Bogota, o avem pe Ana Bogdan direct acceptată pe tabloul principal, și pe Irina Bara în finala calificărilor. Bara va juca duminică seara în finala calificărilor, contra bulgăroaicei Elitsa Kostova, după ce a trecut în primul tur, cu scorul de 6-2, 6-0, de Jessica Plazas.

În ceea ce o privește pe Ana Bogdan, aceasta va juca în primul tur, luni seară, contra Zarinei Diyas. În turul secund, românca ar urma să o întâlnească pe învingătoarea meciului dintre Sara Sorribes Torno și Christina McHalle.

Mai multe