Cum era să piardă Simona Halep 80.000 de euro la o cină

2 iulie 2020 17:30   Alte sporturi
Ultima actualizare:

Simona Halep nu va uita niciodată cina luată acum câteva zile, într-un restaurant bucureștean. Ea și-a uitat la local ceasul de 80.000 de euro. Din fericire, a fost recuperat în câteva ore.

Pentru că turneul de la Wimbledon s-a anulat, iar circuitul WTA s-a întrerupt până la finalul lunii iulie, Simona Halep are timp berechet pentru excursii prin țară. Ultima dată a fost la Poiana Brașov, acolo unde a petrecut atât cu iubitul ei, Toni Iuruc, cât și cu Cosmi Hodor, managerul ei de comunicare, și de iubita acestuia, actrița Irina Antonie.

Probabil încă plutind după weekend-ul romantic, Simona era pe cale să facă o mare boroboață. Conform cancan.ro, în primele zile ale săptămânii, în București, jucătoarea noastră și-a uitat la o cină ceasul în valoare de 80.000 de euro! Ea și l-ar fi scos de la mână în timpul mesei, iar când a plecat a uitat să verifice dacă nu și-a uitat ceva. S-a prins de absență abia în mașină și toată lumea a intrat în alertă. Telefonul rapid dat la restaurant i-a făcut pe toti cei de acolo să sară în ajutorul campioanei de la Wimbledon, astfel încât până s-a întors la ”locul faptei” ea a recuperat prețiosul ceas.

Este adevărat, acesta era parte din contractul cu firma de ceasuri pe care o reprezintă, deci îl primise gratis, dar chiar și așa, pentru o jucătoare foarte atentă cu banii, așa cum este Simona, ar fi reprezentat o grea lovitură.

Mai multe