Cum l-a cunoscut Nadia Comăneci pe soțul ei, Bart: «Eram total diferiți»

13 aprilie 2019 22:03   Alte sporturi
Ultima actualizare:

Pe Nadia Comăneci o cunoaște o țară întreagă, fosta gimnastă numărându-se printre valorile cu care se poate mândri România. Cu viața ei de familie aceasta a fost discretă de-a lungul timpului, însă, deși are o căsnicie fericită și un fiu pe care îl adoră, pe Dylan. Nu mulți știu, astfel, cum a luat naștere povestea de iubire dintre sportivă și partenerul ei de viață.

Nadia Comăneci a ținut dintotdeauna să-și păstreze viaţa personală departe de ochii curioşilor, neștiindu-se prea multe detalii despre modul în care ea și soțul ei, la rândul lui gimnast, au ajuns să se cunoască și să decidă ulterior să întemeieze o familie. 

Cei doi au o căsnicie de 23 de ani, urmând să aniverseze în curând ziua în care au pășit în fața altarului. Soții şi-au spus „Da” pe 27 aprilie 1996, iar prima oară s-au cunoscut în anul 1976. Cei doi au început o relație abia după ce fosta gimnastă s-a mutat în 1989 în Montreal însă. Și de atunci sunt fericiți!

Nadia și Bart s-au logodit în 1994, iar în 1996 cei doi au venit în România, unde s-au căsătorit. Ceremonia a avut loc la Mânăstirea Caşin şi a fost transmisă live. Peste 300 de invitaţi au fost prezenţi la eveniment, iar naşi au fost Adrian şi Dana Năstase. Ulterior, din povestea lor de iubire a rezultat un băiat. 

Acum însă, cum mai e puțin până la aniversarea a 23 de ani de mariaj, sportiva a vorbit despre momentul în care ea şi soţul ei s-au cunoscut, despre cum a luat naştere povestea lor de iubire, dar şi despre fiul lor, Dylan. Se pare că Nadia Comăneci şi soţul ei s-au cunoscut chiar în timpul unei competiţii sportive, iar lui Bart nu i-a fost deloc uşor să o cucerească pe celebra româncă, cei doi pornind inițial într-o relație de...prietenie. 

„Cu Bart am concurat la o competiţie în 1976, el a câştigat competiţia la băieţi şi eu la fete. El zicea că am fost greu de prins. Am avut o mare prietenie cu Bart. El e un om foarte simplu şi transparent şi e un tip foarte pozitiv.

Eram total diferiţi. Am învăţat de la el să fii pozitiv şi să te bucuri de ce ai astăzi", a spus Nadia Comăneci la Europa FM. Nadia Comăneci a vorbit şi despre fiul ei, de care este foarte mândră. „Să fii mamă e un lucru foarte frumos. Copilul meu e cel mai important lucru pe care l-am putut face până acum. Învâţ continuu. Copilul meu practică câteva sporturi", a mai adăugat aceasta. 

Mai multe