Cum se relaxează Simona Halep după ce a fost eliminată de la Stuttgart

30 aprilie 2018 8:28   Alte sporturi
Ultima actualizare:

Simona Halep a fost eliminată, în sferturile de finală de la Stuttgart, de americanca Coco Wandewege, românca acuzând o oboseală peste care nu a putut trece.

Odată eliminată din turneul care dă startul competițiilor pe zgură, suprafața favorită de joc a Simonei, liderul WTA pare că și-a revenit din oboseala despre care tot spunea că ar suferi și, zilele trecute, a decis că este timpul să se relaxeze puțin. Iar asta în ciuda faptului că distracția pe care a avut-o alături de amica ei, artista Irina Antonie, ar fi putut să o coste o accidentare. Mai exact, cele două au ieșit la o plimbare, în parc, cu rolele, iar din postările făcute pe conturile lor de socializare, pare să s-au amuzat copios în timpul plimbării pe patine.

În altă ordine de idei, Simona mai are parte de câteva zile de relaxare până când va ajunge la puternicul turneu din categoria  Premier Mandatory, de la Madrid, unde are un trofeu de apărat și, evident, trebuie să strângă cât mai multe puncte pentru a rămâne în fruntea clasamentului WTA.

Mai multe