Cupa Davis! Austria - România, 2-0! Am fost masacraţi în prima zi

15 septembrie 2017 16:48   Alte sporturi
Ultima actualizare:

Echipa de Cupă Davis a României a mers la Wels ca mielul la tăiere! Fără Marius Copil, Adrian Ungur şi Florin Mergea, toţi trei refuzând convocarea, n-am avut din start nicio şansă în faţa lui Thiem şi compania. Iar temerile s-au confirmat după prima zi.

De la ora 12:00, Dragoş Dima, numărul 489 ATP, a reuşit performanţa să-i ia un set lui Gerald Melzer, dar le-a pierdut pe celalalte trei lamentabil şi identic, scor 1-6. Apoi, imediat a intrat pe teren Dominic Thiem, numărul 7 ATP, care n-a mai întâlnit probabil de mulţi ani un jucător atât de slab clasat ca românul Bogdan Borza, numărul 707 ATP. Diferenţa de 700 de locuri n-avea cum să nu conteze, dar austriacul a fost de bun simţ şi a câştigat doar cu 6-2, 6-2, 6-4, într-o oră şi 55 de minute de joc.

Astfel, Austria - România e 2-0 după prima zi şi n-avem nici cea mai mică şansă să ne asigurăm în acest weekend menţinerea în Grupa I Europa-Africa. Chiar dacă mâine, Horia Tecău şi Nicolae Frunză vor face o surpriză la dublu, duminică e de aşteptat să pierdem din nou ambele meciuri de simplu şi probabil vom fi aruncaţi într-un nou baraj, cu învingătoarea meciului Ucraina - Israel.

Mai multe