Darren Cahill nu pune presiune pe Simona Halep

26 august 2019 23:41   Alte sporturi
Ultima actualizare:

Consultant al postului tv ESPN, fostul antrenor al româncei, Darren Cahill, o vede pe Serena Williams ca principal favorită la US Open.

Ceea ce nu este, totuși, suprinzător, americanca având 6 titluri acolo numai la simplu și disputând finala și anul trecut la Flushing Meadow. Pe de altă parte, Cahill n-a dorit să pună presiune pe Simona Halep evitând să spună că românca ar avea prima șansă în turneul american. De altfel, așa cum s-a întâmplat și la Wimbledon, în iulie, jucătoarea noastră nu este nici acum în prim-plan, presa de peste Ocean fiind mai interesată de jucătoarele americane sau de Bianca Andreescu, recent câștigătoare a turneului de la Toronto. Favorită cu numărul 4, Simona Halep va debuta la ultimul turneu de grand slam din 2019 mâineă seară, în jurul orei 20.00 (ora României), urmând să o înfrunte pe Nicole Gibbs (SUA, locul 135 WTA), venită din calificări. Tot în noaptea de marţi spre miercuri sunt programate meciurile Sorana Cîrstea (106 WTA) - Katerina Siniakova (Cehia, 38 WTA) și Mihaela Buzărnescu (136 WTA) - Andrea Petkovic (Germania, 9 WTA). 

Ana Bogdan s-a calificat în turul 2

În această seară, s-au desfășurat întâlnirile Ana Bogdan (147 WTA) - Harriet Dart (Marea Britanie, 140 WTA) 6-3, 6-1 și Monica Niculescu (105 WTA) - Daiana Iastremska (Ucraina, 33 WTA) 4-6, 6-1, 2-6. În turul următor, Ana o va întâlni pe Petra Martic (Croaţia, 22 WTA).Premiul pentru participarea în primul tur este de 58.000 de dolari şi 10 puncte. 

Mai multe