Dezvăluire-șoc a soțului Serenei Williams: ”Acum 10 luni ne doream doar să trăiască”

16 iulie 2018 12:26   Alte sporturi
Ultima actualizare:

Serena Williams în finala feminină de la Wimbledon a însemnat mai mult decât revenirea la cel mai înalt nivel a celei mai bune jucătoare de tenis din toate timpurile. Sportiva a dedicat această performanță tuturor mamelor din lume, iar soțul Serenei Williams a dezvăluit că, în urmă cu numai 10 luni, aceasta se zbătea între viață și moarte.

Serena Williams a jucat finala de la Wimbledon, la numai 10 luni după ce a devenit mamă și a învins complicațiile apărute după naștere, iar cel mai mândru de această performanță pare să fie soțul sportivei, Alexis Ohanian.

Cofondatorul Reddit a publicat un mesaj emoționant pentru soția sa după finala de la Wimbledon, în care Serena Williams a fost învinsă în două seturi, 6-3, 6-3, de nemțoaica Angelique Kerber.

”La câteva zile după ce s-a născut fiica noastră, mi-am sărutat soția înainte ca ea să intre în operație și niciunul dintre noi nu știa dacă se va mai întoarce”, a scris Ohanian pe contul personal de Instaggram. ”Ne doream doar să trăiască – iar după 10 luni, iat-o în finala de la Wimbledon”, a mai scris soțul Serenei Williams, adăugând că este convins că jucătoarea va reuși să câștige din nou trofee în curând.

”Cel mai important trofeu o așteaptă acasă. Familia noastră știe că ea va mai câștiga multe trofee de acum înainte. E abia la început, iar eu nu pot decât să fiu mândru de ea”, a încheiat soțul Serenei.

Serena Williams a avut un hematom în zona plămânilor

În ciuda faptului că a avut o sarcină foarte ușoară, Serena a fost nevoită să nască prin cezariană, pentru că pulsul bebelușului scăzuse foarte mult în timpul contracțiilor. Operația a decurs foarte bine, tatăl Alexis Ohanian a tăiat cordonul ombilical și a fotografiat-o pe Serena cu copilul în brațe. ”Apoi totul a mers prost”, și-a amintit Serena.

Problemele mai vechi ale sportivei s-au reactivat, iar Serena a simțit prima acest lucru și le-a spus doctorilor exact ce ar trebui să verifice. Fostul număr 1 mondial în tenis a suferit o embolie pulmonară în 2011. A doua zi după ce a născut, Serena a simțit că are dificultăți de respirație. Medicii i-au descoperit mai întâi niște mici cheaguri de sânge în plămâni, apoi operația de cezariană s-a deschis din cauza acceselor de tuse, iar doctorii i-au descoperit un hematom în zona abdomenului.

Mai multe