Doroftei îşi renovează pub-ul

2 aprilie 2012 15:35   Alte sporturi
Ultima actualizare:

Fostul campion mondial la box, Leonard Doroftei, s-a pus pe renovări. Nu acasă, ci la pub-ul pe care îl deţine în centrul Ploieştiului. „Moşul" este decis să schimbe „faţa" localului, pentru a atrage cât mai mulţi clienţi.

La aproape şase ani de la deschiderea afacerii „Doroftei pub", „Moşul" s-a apucat de reamenajări. Localul situat în centrul oraşului Ploieşti a devenit foarte cunoscut, mai ales din cauza faptului că fostul sportiv s-a implicat trup şi suflet în această afacere.

Dacă la început îşi servea chiar el clienţii, pentru a-şi face o reclamă bună, acum fostul sportiv vrea să îşi extindă pub-ul pe o suprafaţă mult mai mare. La rugăminţile soţiei, care este foarte pasionată de muzică, Doroftei va amenaja şi o sală de karaoke, cu scenă şi lumini pentru a descoperi noi „vedete".

„Suntem în renovări, vreau să măresc pub-ul şi să-i dau o altă nuanţă. Soţia mea a venit cu ideea să facem şi o sală pentru karoke, voi cumpăra şi o masă de biliard, o tablă de darts, un fusbal, vreau să pun în fiecare colţ ceva de sport pentru că sportul a făcut parte din viaţa mea. În maxim o lună sper să fie totul gata, vreau să deschid de ziua bărbatului, să-l fac şi pe el fercit", ne-a declarat fostul campion.

Soţia se ocupă de bani

Monica Doroftei, nevasta fostului mare pugilist, este cea care manageriază afacerile familiei. De pub-ul din centrul Ploieştiului tot ea se ocupă.

„Eu fac atmosferă, Monica e cea cu ideile, cu rulajul banilor cu aprovizionarea, cu tot", a mărturisit Leonard. La localul familiei Doroftei se serveşte şi mâncare făcută chiar de boxer. „Se numeşte Plăcerea campionului şi merge foarte bine la şpriţ", a explicat „Moşul".

Mai multe