Echipament nou, victorie lejeră

25 martie 2016 21:28   Alte sporturi
Ultima actualizare:

Simona Halep a început cu dreptul drumul care sperăm să se încheie cu cucerirea trofeului de la Miami. Ea s-a calificat în turul al treilea, dar în afara jocului a atras privirile şi prin echipamentul nou.

Cap de serie numărul 5, Simona Halep a învins-o cu scorul de 6-3, 7-5 pe rusoaica Daria Kasatkina, locul 36 WTA. Totul a durat o oră şi 25 de minute. A fost un meci aflat la discreţia jucătoarei noastre, care şi-a permis „luxul” de a greşi mai mult ca de obicei. De aceea, în setul secund, de la 5-2 pentru Halep, rusoaica a reuşit să egaleze, nereuşind însă să facă faţă experienţei superioare a jucătoarei noastre.

„Cred că finalul de meci a fost puţin complicat. Am făcut câteva greşeli şi m-am grăbit. Am făcut de toate, am câştigat şi am pierdut puncte. Asta a fost”, şi-a sintetizat jocul Simona Halep.

De acum, pentru ea începe greul, pentru că va întâlni o jucătoare cu vechi ştate de servicii în WTA: nemţoaica Julia Goerges, care a învins-o, cu scorul de 3-6, 6-1, 6-4, pe australianca Samantha Stosur, cap de serie numărul 26. Simona şi Julia s-au mai întâlnit de două ori, victoriile fiind împărţite. Anul trecut, Halep a ajuns în semifinale la Miami, unde a fost învinsă de Serena Williams.Vineri seară, după închiderea ediţiei, au intrat în concurs, tot în turul secund, Irina Begu şi Monica Niculescu. Prima a jucat împotriva favoritei 29, Sabine Lisicki, în vreme ce Niculescu a jucat împotriva unei foarte bune jucătoare de dublu, chinezoaica Shuai Peng.

Mai multe