Emoții pentru echipa de Cupa Davis: Marius Copil e incert

30 august 2018 14:26   Alte sporturi
Ultima actualizare:

Marius Copil are probleme după meciul din primul tur de la US Open, astfel că e posibil să lipsească de la meciul de Cupa Davis dintre România și Polonia, de la jumătatea lunii septembrie.

Retragerea lui Marius Copil în cel de-al treilea set al meciului cu Marin Cilic, din primul tur de la US Open, a fost cauzată de o problemă mai gravă decât se credea inițial. Mai mult, accidentarea pune în pericol inclusive participarea singurului roman din Top 300 ATP la meciul de Cupa Davis cu Polonia!

”Mi-am provocat limitele la US Open. În primele game-uri jocul mi-a ieşit, am făcut repede două break-uri, însă din cauza unei contracturi apărută în urma unui voleu din primul set nu m-am mai putut poziţiona corect pentru lovitura de dreapta şi serviciu. Durerea s-a accentuat, iar în setul trei am fost nevoit să mă retrag. Sper să mă recuperez curând pentru a fi alături de România la Cupa Davis”, a scris pe Facebook Marius Copil. El a abandonat la scorul de 7-5, 6-1, 1-1 pentru Cilic, în primul tur de la US Open.

Întâlnirea dintre România şi Polonia, din turul 3 al Grupei a II-a a zonei Euro-Africane a Cupei Davis va avea loc în perioada 15-16 septembrie 2018, la Cluj-Napoca. Învingătoarea va reveni în Grupa I.

Mai multe