EXCLUSIV! Camelia Potec s-a antrenat în paradis

13 ianuarie 2010 15:13   Alte sporturi
Ultima actualizare:

Camelia Potec (27 de ani) rămâne singura înotătoare româncă cu performanţe pe plan internaţional. Nevoită se să antreneze peste hotare din cauza condiţiilor dezastruoase din ţară, brăileanca s-a pregătit la cumpăna anilor la 8.700 km de casă.

"După ce am petrecut Sărbătorile în România, am fost 10 zile în cantonament în Martinica. A fost o experienţă interesantă. Nu am înotat decât o dată în Ocean pentru că îmi este frică de meduze, dar a fost frumos. Revelionul l-am petrecut dansând pe plajă. Am avut liber doar pe 1 ianuarie, în rest am muncit. Condiţile sunt foarte bune, e o zonă retrasă, iar bazinul olimpic din Le Carbet este ok. Din păcate, acum îmi este greu să mă reacomodez cu frigul, o parte din cei cu care au fost au răcit deja şi sper să plecăm repede într-o altă ţară caldă", povesteşte Potec.

Din dorinţa de a căpăta mai multă masă musculară, Camelia şi-a propus să pună câteva kilograme în perioada următoare apelând la fast-food.

"Slăbisem şi a trebuit să recuperez de Sărbători. Încerc să mă îngraş puţin şi mănânc de trei ori pe săptămână de la MC Donald's. Trebuie să capăt puţin ţesut adipos pentru a-l transforma apoi în muşchiuleţ", spune râzând ea.

Martinica

- Populaţie: 402.000 locuitori- Capitala: Fort-de-France- Este teritoriu francez- Majoritatea populaţiei este de origine africană, urmaşi ai sclavilor aduşi în perioada colonială- Josephine, soţia lui Napoleon, s-a născut aici- Produce cantităţi masive de rom- Insula este dominată de un vulcan, care a erupt ultima oară în 1902- Distanţa faţă de România: 8.700 kilometri

Mai multe