EXCLUSIV! Cătălina Ponor, alături de iubit în tribune la JO

8 august 2012 17:40   Alte sporturi
Ultima actualizare:

Vicecampioana olimpică de la sol, Cătălina Ponor, trăieşte de ceva vreme o frumoasă poveste de dragoste cu un gimnast portorican, Tommy Ramos.

Acesta a fost şi el prezent la Jocurile Olimpice - a terminat pe locul 6 în finala de la inele - şi, o perioadă, în acest an, s-a aflat la pregătire cu lotul la Izvorani, acolo unde era cantonat şi lotul feminin.

Cei doi au fost surprinşi duminică de reporterul Click! în tribunele sălii din Londra, unde au asistat la finala de la individual compus feminin, programată în acea zi.

Cum Cătălina îi povesteşte mamei sale, Carmen, şi cele mai intime secrete, nu-i ascunde absolut nimic în legătură cu bărbaţii din viaţa ei.

La fel s-a întâmplat şi în ceea ce priveşte legătura cu gimnastul portorican, cu care mama sportivei este de acord.

„De fiecare dată când şi-a făcut un prieten, Cătălina a venit şi mi-a spus. Acum este împreună cu un gimnast care a participat şi el la Olimpiadă, Tommy Ramos, din Puerto Rico.

Sunt fericită că relaţia lor le merge foarte bine şi că se înţeleg. Mă bucur că Tommy face sport, că este mult mai uşor să înţeleagă sacrificiile şi trăirile Cătălinei.

Planuri de viitor ştiu că au, dar eu nu mă bag. Îmi doresc doar să le fie bine", ne-a declarat, în exclusivitate, Carmen Ponor.

Mama se bucură că se retrage

Olimpiada fost ultima competiţie pentru Cătălina, iar mama ei a susţinut-o total în luarea acestei decizii.

„Eu mă bucur că a ajuns la concluzia asta, pentru că a ajuns la o vârstă şi trebuie să-şi vadă şi de viaţa personală.

La 20 august face 25 de ani şi este momentul să se ocupe de familie, de planurile de viitor”, ne-a spus Carmen Ponor.

Ea a dezvăluit şi ce meserie vrea să încerce sportiva: “Cătălina nici nu concepe să nu fie antrenoare de gimnastică. Bine, de acest lucru se va ocupa peste câteva luni, poate la iarnă, după ce se va mai linişti puţin, dar mi-a spus că asta vrea să facă.

De fapt, a şi antrenat în America, în două rânduri, o dată şase luni, apoi alte trei luni, dar n-a rămas să aştepte Cartea Verde că nu a mai rezistat de dorul de casă.

Acum, nu ştie dacă va merge din nou în SUA sau va alege altă variantă. Financiar şi din punct de vedere al profesiei şi oportunităţiilor, America ar fi o alegere net superioară altora.

Îi mai trebuie un certificat de antrenor, pentru că diploma de la IEFS şi cea de Master nu îi sunt suficiente, dar nu va fi nici o problemă cu acel certificat”, a explicat Carmen Ponor.

Mai multe