Federer l-a demolat pe Nadal la Indian Wells! Ce zice spaniolul

16 martie 2017 11:50   Alte sporturi
Ultima actualizare:

Roger Federer a pornit cu şansa a doua în duelul cu Rafael Nadal din optimile de finală ale turneului de la Indian Wells, însă, pe teren, lucrurile au stat cu totul altfel decât au anticipat specialiştii.

Elveţianul a fost în permanenţă în controlul meciului şi şi-a adjudecat primul set în doar 36 de minute: 6-2. Al doilea set a fost şi mai scurt, 6-3 în 34 de minute. Federer a valorificat chiar prima minge de meci şi a ajuns, în premieră, la trei victorii consecutive în confruntările cu Rafael Nadal. Pentru Federer urmează un duel, în sferturi, cu „băiatul rău“ al circuitului ATP, Nick Kyrgios (Australia, 16 ATP). Acesta l-a învins pe Novak Djokovic (Serbia, 2 ATP) în optimi, scor 6-4, 7-6.

"Nu este un regres. Am pierdut un meci pe care doream să-l câștig. Am senzația că nu a fost cea mai bună zi. Roger a jucat foarte bine și mi-a fost greu să ajung la ritmul partidei. Faptul că m-a învins în ultimele trei meciuri îmi spune că a fost mai bun ca mine. N-am avut reacţie la retururile sale", a spus Nadal la finalul întâlnirii.

Înscrie-te în StarManager, fă-ți echipă și antrenează stelele fotbalului european din Liga Campionilor. Poți câștiga premii de etapă sau unul din marile premii puse în joc la finalul competiției!

Mai multe