Felipe Massa e ca nou!

27 martie 2010 16:27   Alte sporturi
Ultima actualizare:

Victima unui teribil accident anul trecut, în Marele Premiu al Ungariei de la Hungaroring, pilotul brazilian de Formula 1 Felipe Massa nu mai poartă nici un semn în urma loviturii care aproape l-a desfigurat în iulie 2009.

Atunci, Massa, aflat în plină viteză în timpul calificărilor, a fost lovit în plin de un arc sărit de la un alt monopost.

    Citeşte şi:        Massa: "Alonso trebuie să înveţe stilul Ferrari"        Massa, cel mai rapid la Valencia        Felipe Massa, încântat de venirea lui Alonso la Ferrari        Felipe Massa a revenit la volanul unui monopost Ferrari F2007

Obiectul contondent i-a perforat casca afectându-i grav ochiul dar şi cutia craniană. La opt luni de la groaznicul accident, Massa este ca nou, urmele multiplelor operaţii fiind abia vizibile.

Brazilianul a avut un start excelent de sezon, reuşind un loc doi în cursa de acum două săptămâni din Bahrain, după coechipierul său de la Ferrari, Fernando Alonso.

Marele Circ se află în această săptămână la Melbourne, acolo unde azi are loc Marele Premiu al Australiei, cursă transmisă în direct de TVR 1 de la ora 8.55.

Mai multe