Fetele de la Oltchim s-au dus la Patriarhie

15 mai 2010 18:00   Alte sporturi
Ultima actualizare:

Atmosferă de vis. Îmbrăcaţi toţi în roşu, membrii galeriei vâlcene, intitulate Brigada Zăvoi, au început să creeze o atmosferă incendiară în Sala Polivalentă încă cu două ore înainte de startul partidei.

Înarmaţi cu tobe, steaguri şi trompete, ultraşii au cântat aproape în permanenţă.

S-au fotografiat cu Cupa. O parte dintre forţele de ordine şi dintre organizatori s-au fotografiat înaintea partidei cu trofeul Ligii Campionilor, aflat chiar la marginea terenului de joc.

Grea de aproape 15 kilograme, cupa i-a atras ca un magnet pe suporteri, care au pornit o avalanşă de blitzuri.

S-au rugat la Patriarhie. Handbalistele de la Oltchim au primit câteva ore libere din partea staff-ului tehnic în dimineaţa meciului şi au mers la Patriahie pentru a se ruga pentru un succes istoric.

În copilărie, antrenorul Radu Voina a cântat chiar în corul bisericii şi a vrut să devină preot, la fel ca alţii membri ai familiei sale.

Szucs, consolată de familie. Nereţinută în lotul pentru meciul de ieri, unguroaica Gabriella Szücs a fost consolată totuşi de familia ei, sosită special de la Oradea.

Apărătoarea a primit un buchet de flori din partea tatălui ei, fost fotbalist la FC Bihor înainte de Revoluţie, şi s-a declarat fericită la auzul veştii că prietenul ei, Cristi Bud, a deschis scorul pentru CFR Cluj în partida cu Internaţional.

Mai multe