Fiul lui Schumacher, implicat într-un accident. Maşina lui mergea cu 160 km/h

18 martie 2015 14:38   Alte sporturi
Ultima actualizare:

Fiul lui Michael Schumacher, Mick, a fost implicat într-un accident de maşină în timp ce testa un automobil de Formula 4 în estul Germaniei.

Mick, în vârstă de 15 ani, se afla la volanul maşinii în Brandenburg, când a pierdut controlul automobilului care mergea cu 160 km/h. 

Din fericire, conform dailymail.co.uk, adolescentul a scăpat fără nicio rană din accident. 

Mick s-a apucat de karting acum şapte ani şi anul acesta a intra în Formula 4 din Germania, o categorie folosită drept rampă de lansare pentru mulţi piloţi junori. Mick a semnat un contract cu Van Amersfoort Racing, o echipă olandeză, la începutul lunii martie. Băiatul a ieşit pe locul doi în lume, în Europa şi în Germania în cadrul campionatului trecut de karting. 

Michael Schumacher nu şi-a revenit după accidentul de ski din 2013

Michael Schumacher, care se recuperează încă după accidentul de ski din decembrie 2013, a câştigat un număr record de şapte titluri de campion mondial de Formula 1 şi 91 de curse.

Schumacher a fost în comă indusă până în iunie 2014 şi a părăsit spitalul în septembrie. De atunci, el se află la casa sa din Elveţia, alături de familie. Conform apropiaţilor, el a început să recunoască membrii familiei, dar încă nu poate vorbi. Managerul lui Schumacher, Sabine Kehm, a declarat că acesta face progrese, dar fostul campion, în vârstă de 46 de ani, trebuie să ducă o luptă lungă pentru a-şi reveni.

Mai multe