Florin Mergea şi îngheţata norocoasă

4 iunie 2014 18:13   Alte sporturi
Ultima actualizare:

Semifinalist în premieră la un turneu de Grand Slam, Florin Mergea “ţine cu dinţii” de superstiţia câştigătoare: înaintea fiecărui meci mănâncă îngheţată pe “Champs Elysees”.

Florin Mergea va juca azi cel mai important meci al carierei de seniori: semifinala probei de dublu din cadrul turneului de la Roland Garros.

El şi croatul Marin Draganja, o pereche constituită în urmă cu trei săptămâni, vor juca în penultimul act al Openului Franţei contra foştilor câştigători ai Turneului Campionilor, spaniolii Marcel Granollers/ Marc Lopez.

Marţi, Florin Mergea şi-a luat o zi liberă la Paris, pe care a petrecut-o alături de soţia sa, Daiana, cea care este principala „vinovată" de revenirea în sport a fostului lider mondial de juniori.

După o plimbare prin complexul de la Roland Garros, Florin a mers pe Champ Elyses să-şi cumpere desertul preferat: îngheţata. Superstiţios, înaintea fiecărui meci şi în ciuda dietei impusă de soţie, Mergea "se dopează" cu două cupe din îngheţata oficială a Roland Garros-ului cumparată, însă, de pe Champs Elysees: "Prefer să combin strawberry cheese cake şi caramel", spune Florin Mergea. În timp ce savura deliciul de 6 euro, Mergea s-a întâlnit cu Marin Draganja, partenerul său de dublu.

Daiana şi Florin, în gelaterie

Simona Halep s-a calificat aseară în semifinale la Roland Garros! În sferturi, Simona a învins-o cu scorul de 6-2, 6-2 pe Kuzneţova. Următoarea advesară a Simonei va fi, azi, Andrea Petkovic.

Mai multe