Fotbaliştii o ridică în slăvi pe Simona Halep. Hagi: „Ne-ai făcut mândri!“, Marica: „Respect!“, Dorin Goian: „Sunt un idiot“

22 octombrie 2014 18:04   Alte sporturi
Ultima actualizare:

Victoria Simonei Halep în faţa Serenei a entuziasmat şi lumea fotbalului, de unde mesajele de felicitare şi încurajare curg în continuu.

Gică Hagi, machidon ca şi Simona, a postat imediat pe contul oficial de facebook: "Felicitări campioana noastră! Ne-ai făcut mândri că suntem români!". A urmat Ciprian Marica : "Respect!".

Ilie Dumitrescu a comentat victoria la Digisport: " Să poţi ţine un adversar ca Serena şi să nu-i dai nicio şansă să intre în joc înseamnă să ai o forţă mentală şi o mînă cum n-am mai văzut! Îmi doresc foarte mult ca Halep să joace cu Sharapova acum, fiindcă este momentul să demonstreze că este perioada ei acum, că este cea mai bună. Mie mi-a plăcut foarte mult declaraţia ei cum că trebuie să uite cît mai repede ceea ce s-a întîmplat azi!".

FRF şi siteul Stelei au postat mesaje de felicitare, iar mijlocaşul Adi Popa a comentat. "Aş vrea să o felicit pe Simona Halep. Chiar am urmărit cu colegii ultimele două ghemuri. Victoria Simonei ne arată că se poate, că nimic nu este imposibil".

Internaţionalul Dorin Goian a avut cea mai simpatică remarcă: "Sunt un idiot! Cum am putut să nu văd meciul Simonei...? Bravooo Simona Halep!"

Mai multe