FOTO Ce provocare! Federer a jucat tenis pe un gheţar cu o schioare sexy

17 iulie 2014 19:33   Alte sporturi
Ultima actualizare:

Tenismenul elveţian Roger Federer a jucat o partidă de tenis inedită la 3.500 m altitudine cu schioarea americană Lindsey Vonn.

Totul a pornit anul trecut, când Federer s-a declarat pregătit să se întreacă în orice sport. Simpatica schioare Lindsey Vonn, cunoscută drept una dintre cele mai atrăgătoare sportive, a acceptat provocarea şi a fost de-acord să joace tenis cu proaspătul finalist de la Wimbledon. Bineînţeles, cu condiţia ca şi Federer să concureze apoi pe pista de schi cu ea.

Prima parte a întrecerii a avut loc miercuri, pe un gheţar din Alpii elveţieni, în faţa a câteva sute de spectatori. Scorul meciului nu a fost făcut public.

Lindsey Vonn (30 de ani) este una dintre cele mai mari schioare americane în probele de schi alpin. Între anii 2008 - 2009 a câştigat două medalii de aur şi două de argint la Campionatul Mondial.

Presa a considerat-o cea mai frumoasă atletă de la Jocurile Olimpice de Iarnă de la Vancouver (2010). Este cunoscută şi pentru relaţia pe care o are cu jucătorul de golf Tiger Woods.

Mai multe