FOTO/ Cea mai HOT fotografie cu Judd Trump, campionul de la European Masters

10 octombrie 2016 14:21   Alte sporturi
Ultima actualizare:

Jucătorul englez de snooker Judd Trump, locul 4 mondial, a câştigat prima ediţie a European Masters care s-a desfăşurat la Circul Globus din Bucureşti, după ce l-a învins, în finală, cu scorul de 9-8, pe conaţionalul său Ronnie O'Sullivan, locul 10 mondial.

Englezul în vârstă de 27 de ani a primit un premiu de 75.000 de euro, în timp ce O'Sullivan a încasat 35.000 de euro. Premiile totale ale competiţiei au fost de 350.000 de euro.

O'Sullivan a condus la pauză cu 5-3, dar Trump a revenit şi a câştigat următoarele trei jocuri. O'Sullivan, de cinci ori campion mondial, a preluat din nou conducerea cu 8-6, dar Trump a mai revenit o dată şi s-a impus cu 9-8.

Judd Trump, în vârstă de 27 de ani, a câştigat al şaselea titlu din carieră.

"A fost un meci foarte greu. Ronnie nu a avut un joc foarte bun, dar m-a pus în dificultate şi m-a condus. Asta arată cât este de bun. Te pune sub presiune doar stând pe scaun, nimeni nu poate face asta în afara lui", a declarat Trump.

Aceasta a fost a 15-a întâlnire dintre cei doi jucători, O'Sullivan conducând cu 8-7.

Trump nu va avea timp de relaxare, de azi este la Manchester, apoi timp de două săptămâni va participa la două competiții în China.

Mai multe