FOTO: Larisa Iordache a sosit în cârje acasă. Iată cum arată piciorul ei

6 octombrie 2017 21:50   Alte sporturi
Ultima actualizare:

Accidentată grav la încălzirea de dinaintea intrării în calificările Campionatului Mondial de gimnastică, Larisa Iordache a ajuns azi acasă, la București. Culmea, chiar în ziua în care ar fi trebuit să lupte pentru medalii în proba de individual compus.

Cu piciorul stâng imobilizat și sprijinindu-se în cârje, Larisa Iordache a explicat la sosirea pe aeroport că nu renunță la gimnastică și că speră să revină în sală după 8 luni. ”A fost un nou început pentru mine și va urma un nou început. Sper să mă recuperez cât de bine posibil, să-mi întăresc tendonul și să mă întorc și mai puternică”, a declarat Larisa pe aeroport.

Antrenorul ei, Cristian Moldovan, a declarat că accidentarea era oarecum previzibilă, dar nimeni nu știa când va se va rupe tendonul: „Ea a simțit dureri cu vreo două săptămâni înainte de plecare la Cupa Mondială de la Paris. Orice soluție pe care am fi luat-o înainte însemna același lucru, două-trei-patru luni de recuperare. Noi am discutat ca după Mondiale să facem o intervenție, să-i curețe tendonul. Era o variantă să nu mergem în Canada, dar nu părea o leziune atât de mare încât să necesite o intervenție chirurgicală înainte de Mondiale”,a declarat Moldovan, care spune că această accidentare putea apărea oricând, la antrenamente, în timpul concursului sau după.

Mai multe