FOTO Nume grele la petrecerea Simonei Halep. Invitații s-au îmbrăcat ca la gala Oscar
Cu adevărat nunta anului! Simona Halep și Toni Iuruc au organizat un eveniment grandios pe Litoral, celebrând cununia lor civilă. Cei peste 300 de invitați s-au simțit cu adevărat regește, fiind primiți într-un decor paradisiac și cu un meniu de cinci stele.
Petrecerea Simonei Halep (29 de ani) și a lui Toni Iuruc s-a desfășurat în clubul Fratelli din Constanța, deținut, printre alții, de Daniel Caramihai, prieten bun cu mirele. Locul a fost transformat într-un adevărat paradis, de către Nicu Bocancea, master florist internațional, cel care s-a ocupat de evenimentele mai multor vedete.
Fotoreporterii Click! au surprins sosirea invitaților, care mai de care mai eleganți, dar și momentul în care și-a făcut apariția diva Loredana Groza, cea care, alături de Dan Bittman, s-a ocupat de atmosfera de la petrecere.
Invitați de seamă din lumea sportului și nu numai
Printre numele importante care au participat la căsătoria Simonei cu Toni s-au numărat Ilie Năstase, Ștefan Bănică Jr, George Cosac, Florin Segărceanu, dar și nume importante din fotbal: Gică Hagi, Gică Popescu, Ionuț Lupescu sau Florin Răducioiu.
"Să fie sănătoasă! Să se concentreze pe tenis că mai are mult timp de jucat! Mă uit la Serena și are 39 de ani, iar Simona face 30 de ani, deci are mult de jucat. M-a rugat să-i dau o rachetă de tenis de la mine, dar le am la București și n-am apucat să iau una", a spus Năstase, potrivit gsp.ro.
Meniu de lux, dar și plăcinte machedonești
Fanatik.ro a aflat meniul de la nunta Simonei Halep cu Toni Iuruc. “Corner tradiţional românesc” este primul fel din meniul evenimentului, iar invitaţii și-au putut alege dintr-o listă cuprinzătoare de preparate, de pe care nu lipseşte şi un fel de mâncare machedonesc.
- mix de platouri tradiţional româneşti (mezeluri de Covasna şi brânzeturi)
- plăcinte machedoneşti servite cu lapte bătut
- salată de vinete servită cu ardei copţi
- zacuscă de legume
- piperchi din ardei graşi cu roşii şi brânză de oaie
- piure de năut cu muguri de pin şi pătrunjel servit cu lipie
- platou de crudităţi
- sushi bar
- selecţie de blinis cu icre negre
- peşte alb Corvina şi caracatiţă servite pe un pat de ridiche, piure de broccoli şi vinegretă de mango
- sărmăluțe tradiționale în foi de viță
- sărmăluțe tradiționale în foi de varză
- muşchi de vită maturat de origine Argentina cu sare roz de Himalaya şi piept de porumbel
- langustină servită cu sparanghel, sos brun şi dulceaţă de cireşe cu zmeură
- piept de raţă cu Chutney de mango
- terină de foie gras cu trufe
- tartar de vită cu chips de cartofi dulci
- tartar de ton cu biscuiţi de miso
- scoici Saint Haques cu sos de unt şi citrice
- tartar de langustine cu îngheţată de avocado şi vanilie
- candy bar
Citește și: