FOTO Parada modei la Turneul Campioanelor. Ce părere ai de ținuta Simonei Halep?

18 octombrie 2014 18:37   Alte sporturi
Ultima actualizare:

Simona Halep a participat azi la prima acțiune oficială din cadrul Turneului Campioanelor de la Singapore. Ea și-a îmbrăcat ținuta de gală și, împreună cu celelalte 7 jucătoare calificate la competiția celor mai valoroase tenismene din lume, a fost în prim-planul fotoreporterilor.

Fiecare dintre cele 8 jucătoare calificate la acest regal al tenisului mondial feminin, Turneul Campioanelor, s-a pregătit din timp cu o ținută special creată pentru această ocazie. Cum tragerea la sorți a avut loc la ora 17.00, ora locală, într-un mall, nu mergea nici o rochie de seară, nici să se îmbrace în blugi.

Aflată în premieră în situația aceasta, Simona Halep a ales o rochiță albastră cu inimioare și înflorată, s-a încălțat cu pantofi verzi și a avut o poșetă plic de aceeași culoare. Ținuta a părut tinerească, potrivită cu vârsta ei. Evident, cea care a atras sufragiile unanime ale iubitorilor tenisului a fost Ana Ivanovic, iar ținuta Petrei Kvitova - o bluză albă, cu mânecile tăiate - a atras cele mai multe critici.

AICI vedeți mult mai multe fotografii de la acest eveniment, cu toate cele 8 jucătoare participante.

Mai multe