Fratele Simonei Halep, criticat dur pe internet! Unde și-a parcat mașina Nicolae Halep

22 iulie 2018 17:12   Alte sporturi
Ultima actualizare:

Fratele Simonei Halep a ajuns în atenția internauților după ce o poză cu mașina pe care o conduce a ajuns pe un grup numit „Parchez ca un bou”. Nicolae Halep a parcat Bentley-ul personal, în valoare de 180.000 de euro, pe trotuar, în dreptul unei treceri de pietoni, blocând-o. Un constanțean a surprins momentul și a publicat ulterior poza pe internet, Nicolae fiind ținta mai multor insulte din partea ultilizatorilor rețelei Facebook. Bolidul a putut fi ușor identificat, datorită numărului de înmatriculare.

Nicoale Halep nu a ținut cont de Codul Rutier și și-a parcat bolidul pe un trotuar, la începutul unei treceri de pietoni, dar și în proximitatea unei intersecții. Acesta a parcat pe strada Ștefan Mihăileanu din Constanța, blocând trecerea de pietoni din zona respectivă. Un cetățean a surprins imediat momentul și a publicat imaginea pe o rețea de socializare, unde fratele Simonei a fost criticat de internauți.

„Băi da' țăran este.. să-i cumpere Simonica și o stradă și să o lase în mijlocul ei”, a fost un comentariu al unui utilizator Facebook. „Lăsați să-și facă talentul că sor-sa e campioana noastră! Parchează unde vrea el”, i-a luat apărarea în mod ironic un altul.

Nicolae, singurul frate al Simonei, se ocupă de mai multe afaceri ale familiei, printre care și o investiţie imobiliară pe care tenismena a decis să o facă în nordul staţiunii Mamaia. Este vorba de un imobil ale cărui apartamente vor fi, probabil, închiriate în vara fiecărui an, conform celor de la romaniatv.net

Mai multe