"Gemenele" tenisului: Simona Halep şi Kristina Mladenovic

20 august 2015 22:29   Alte sporturi
Ultima actualizare:

Simona Halep străluceşte în turneele nord-americane. După finala jucată la Toronto, ea a disputat joi seară (21 august) optimile de finală la Cincinnati, în compania nemţoaicei Andrea Petkovic.

În meciul câştigat miercuri seara în faţa Kristinei Mladenovic (scor 7-5, 5-7, 6-4), Simona a părut că a lăsat în urmă problemele de sănătate avute în timpul finalei de la Toronto şi că e gata să lupte până la capăt pentru recucerirea locului 2 în clasamentul mondial. Acest obiectiv e pe deplin realizabil dacă se califică în finala turneului american. Joi seară, Simona a jucat în optimile de finală contra nemţoaicei Petkovic.

Indiferent de rezultat, un lucru este sigur: cele două nu vor mai fi îmbrăcate la fel, aşa cum s-a întâmplat la meciul din turul secund. Atunci, Halep şi Mladenovic, ambele aflate sub contract cu Adidas, au purtat echipamente identice, lucru care s-a mai întâmplat şi în alte meciuri.

Multă lume s-a întâmplat cum e posibil, dar aceasta e tactica producătorului, care oferă majorităţii jucătoarelor importante aflate sub contract cu ele acelaşi model. Ideea este ca fanii să recunoască de la distanţă brandul, cea ce s-a şi reuşit.

Mai multe