Gimnasta Diana Bulimar, sfâşiată de durere pe patul de spital. „De ce?”

18 mai 2016 11:01   Alte sporturi
Ultima actualizare:

După ratarea calificării la Olimpiada de la Rio, gimnastica feminină românească a mai suferit o lovitură. Una dintre cele mai valoroase sportive din lot, Diana Bulimar, s-a accidentat grav şi va rata prezenţa la Campionatul European de la începutul lunii iunie.

La antrenamentul de sâmbătă, gimnasta de 20 de ani s-a prăbuşit după o săritură efectuată în timpul exerciţiului la sol, simţind o durere puternică în glezna dreaptă.

Diagnosticată cu ruptură de tendon achilian, Diana Bulimar a fost supusă unei intervenţii chirurgicale în cursul zilei de marţi, însă accidentarea o va scoate din circuit o perioadă lungă de timp.

La spital, Diana a fost vizitată de buna ei prietenă şi colegă Larisa Iordache, aflată de asemenea în recuperare după intervenţia chirurgicală. Larisa a postat pe o reţea de socializare o fotografie sfâşietoare, în care se poate vedea suferinţa Dianei Bulimar.

"De ce? Pentru că unele lucruri sunt menite să se se întâmple. Nimeni nu m-a întrebat dacă vreau asta. O secundă. Şi totul s-a ruinat. Toată munca, toată determinarea, toate ambiţiile. Lumea m-a încurajat când a aflat. Unii au plâns pentru mine şi-mi pare rău. Şi acum, chiar dacă aş vrea, nu mă pot întoarce în timp ca să mai schimb ceva", a scris Diana pe Facebook.

Mai multe