Hagi și Năstase o încurajează pe Halep. "Visul tău va deveni realitate în curând"

27 ianuarie 2018 14:40   Alte sporturi
Ultima actualizare:

Simona Halep este devastată după a treia finală de mare șlem pierdută în carieră și ultimul lucru de care are nevoie acum sunt criticile unor pseudo-cunoscători ai tenisului. Măcar cei care au fost în top și știu cât de greu e să câștigi ceva la acest nivel îi sunt alături.

Gheorghe Hagi, cel mai mare fotbalist român al tuturor timpurilor și mare fan al Simonei a scris un mesaj imediat după finalul partidei cu Wozniacki în care o îndeamnă pe româncă să nu cedeze nicio secundă. 

”Atât de aproape. Nu înceta să crezi, titlul de Grand Slam va veni. Eşti o mare luptătoare şi visul tău va deveni în curând realitate!”, a scris Gheorghe Hagi în mesajul său. Ilie Năstase, fost număr 1 ATP, dar și câștigător de turnee de mare șlem, a spus că diferența a fost mică și Simona va trece peste. 

”A fost o finală disputată, la fel ca şi restul meciurilor disputate de Simona la Australian Open. Wozniacki a oprit-o din ritm pe Halep în setul decisiv şi acolo s-a rupt meciul. O va lua de la capăt acum, iar eu cred că are şanse să ia un Grand Slam anul ăsta şi cred că la Roland Garros se va întâmpla. Ne-am născut toţi pe zgură, iar ea acolo a fost şi cel mai aproape să câştige. Simona a jucat accidentată, a făcut nişte eforturi extraordinare şi înainte de acest meci, iar azi pe lângă partea fizică a mai fost şi presiunea de loc 1 mondial şi Grand Slam. Nu are nicio altă alegere de făcut decât să continue. Este greu, dar va trece peste. S-a jucat la o minge-două, nu e nimic de comentat. N-aş vrea să fiu în vestiarul Simonei acum”, a spus Ilie Năstase, la Telekom Sport.

Mai multe