Halep are examen de chineză la Wimbledon

6 iulie 2017 20:27   Alte sporturi
Ultima actualizare:

După un meci dificil, câştigat cu 7-5, 6-3 în faţa braziliencei Beatriz Haddad Maya, Simona Halep va juca vineri, 7 iulie, după ora 13.30, pentru calificarea în optimile de finală ale turneului de la Wimbledon.

O aşteaptă o încercare dificilă, adversara ei fiind un fost lider mondial de dublu, chinezoaica Shuai Peng. Românca spune că e conştientă că va trebui să facă un meci perfect: „Shuai Peng este o jucătoare periculoasă şi foarte solidă. Loveşte cu două mâini de pe ambele părţi şi cred că va trebui să stau foarte aproape de linia de fund. Nu am mai văzut-o jucând pe iarbă, dar cred că este un adversar puternic. Trebuie să fac aceleaşi lucruri ca şi astăzi, să mă ţin de plan, să-mi fac jocul şi să încerc să o împing în spatele terenului, să fiu agresivă”, a declarat jucătoarea noastră.

În ceea ce priveşte şansa de a urca pe primul loc în lume după acest turneu, Simona spune că nu se mai gândeşte la asta: „În acest moment sunt departe de primul loc în clasamentul WTA, nu mă gândesc la acest lucru. Am avut o şansă în finala de la Roland Garros, dar am ratat-o. Nu mă mai gândesc la asta. Vreau doar să câştig fiecare meci pe care-l joc aici şi vom vedea apoi ce se va întâmpla. Desigur este un obiectiv frumos să ajungi numărul unu, dar nu este uşor”, a explicat ea.

Mai multe