Halep crede că poate să bată din nou pe oricine: "Nu m-am gândit la scor!"

28 martie 2017 10:24   Alte sporturi
Ultima actualizare:

Simona Halep a învins-o pe Samantha Stosur după ce a fost condusă de australiancă cu 6-4 şi 5-2, iar această revenire miraculoasă a dopat-o din nou cu încredere.

Românca simte că poate bate pe oricine şi spune că împotriva lui Stosur a jucat momentele când adversara avea mingi de meci ca şi când nu ştia cât e scorul. "A fost un meci foarte greu, aşa cum mă aşteptam. Am fost foarte-foarte bucuroasă că am putut să revin, de mult n-am mai revenit într-un meci, iar asta îmi dă încredere că mai pot să joc tenis destul de bine şi la un nivel foarte ridicat. Cred că s-a mai întâmplat în 2014, cu Karin Knapp la Doha. Fratele meu mi-a dat mesaj şi mi-a zis. Trei ani de atunci înseamnă mult şi mă bucur că am revenit la această dorinţă de a câştiga chiar şi când sunt condusă foarte mult.

Cred că am condus foarte mult acolo şi am pierdut meciul, însă va fi o nouă partidă. Este o jucătoare foarte bună, are o formă extraordinară acum, joacă în top 10, a ajuns şi ea. A avut rezultate foarte bune, însă va fi un meci bun din punctul meu de vedere şi o să dau tot ce pot ca să câştig", a declarat Halep.

Constănţeanca poate reveni mâine pe locul 4 WTA dacă va câştiga mâine sfertul cu britanica Johanna Konta.

Mai multe