Halep o aştepta pe Serena, dar se bate cu Bencic. Elveţianca a produs surpriza şi Simona are şanse la trofeul cu numărul 12

16 august 2015 14:48   Alte sporturi
Ultima actualizare:

Simona Halep şi-a revenit după o perioadă mai puţin fructuoasă şi s-a calificat sâmbătă într-o nouă finală. După 6-4, 6-4 cu italianca Sarra Errani, constănţeanca va juca diseară, de la ora 20:00, ultimul act la Toronto, turneu de categoria Premier 5.

Adversară ar fi trebuit să-i fie numărul 1 mondial, americanca Serena Williams, care cel puţin pe hârtie avea un meci facil cu elveţianca Belinda Bencic. După 6-3 pentru favorită în primul set, ceva s-a întâmplat în jocul Serenei şi Bencic a fructificat la maximum. Europeanca a demonstrat că nu degeaba a ajuns în top 20 şi le-a câştigat pe următoarele două cu 7-5, 6-4. În aceste condiţii, Simona Halep, numărul 3 mondial WTA, are un ultim act mult mai accesibil decât spera şi şansele să ridice deasupra capului al 12-lea trofeu din carieră sunt foarte mari, mai ales că Bencic e foarte obosită după maratonul cu Serena.

Şi istoricul dintre cele două jucătoare e de partea Simonei, care a câştigat lejer singura lor întâlnire de până acum, scor 6-4, 6-1, în şaisprezecimile Wimbledonului din 2014.

Mai multe