Halep recunoaște: „Maria a jucat mai bine”. Primele declarații ale Simonei

29 august 2017 9:32   Alte sporturi
Ultima actualizare:

Simona Halep vs Maria Sharapova (4-6, 6-4, 3-6) a fost partida-șoc a primului tur de la US Open. Un meci care se putea disputa, la fel de bine, în fazele superioare ale turneului a deschis balul american la ultimul Grand Slam al anului. Halep avea să recunoască la finalul meciului superioritatea Mashei.

Suspendarea de 15 luni primită de Sharapova după ce a fost depistată pozitiv cu meldonium le-a adus față în față pe cele două sportive încă din debutul acestei competiții după ce rusoaica a primit un wildcard.

Motivată să reintre în circuit și să se lupte pentru prima poziție din topul WTA, Sharapova a prestat un tenis de calitate înaltă. Simona, ocupanta locului 2 în această ierarhie, a trebuit să se recunoască învinsă și să iasă prematur de pe tabloul principal de la US Open. 

„A fost foarte dificil. Nu a fost o partidă normală pentru primul tur. Dar, asta a fost tragerea la sorți. Nu pot să spun altceva. Așa a fost norocul. Dar cred că am jucat bine astăzi. De-asemenea, și Maria a evoluat foarte bine. Cred că este o mare victorie pentru ea, după lunga perioadă de absență. Am simțit la ea bucuria că încă este stăpână pe terenul de joc”, a spus Halep la finalul confruntării cu Maria Sharapova. 

Mai multe