Halep s-a calificat chinuit în turul 2 la Miami. 3-6, 6-3, 7-5 cu Dodin

22 martie 2018 23:49   Alte sporturi
Ultima actualizare:

Simona Halep a acuzat din nou probleme fizice și a jucat neconvingător în turul al doilea al turneului din Florida. Franțuzoaica abia intrată în Top 100 WTA i-a pus mari probleme și a fost la un pas să furnizeze surpriza.

Numărul 1 mondial a început prost partida și a pierdut cu 6-3 primul set. S-a concentrat mai bine în al doilea și a egalat la seturi după tot un 6-3, dar de această dată de partea ei. Decisivul a fost un calvar și s-a terminat în prelungiri, din fericire cu victoria Simonei, scor 7-5. Halep începe astfel cum nu se poate mai prost turneul, cu peste două ore state pe teren cu o jucătoare pe care ar fi trebuit s-o expedieze în jumătate din acest timp. Mai grav este însă faptul că românca nu arată prea bine și în turul trei, diseară, îi va ieși în cale poloneza Agnieska Radwanska, o jucătoare care cu siguranță n-o va ierta dacă va arăta aceeași dispoziție de joc. 

Mai bine s-a descurcat parcă Monica Niculescu, cea care a fost nevoită să joace calificări la Miami, dar care a ajuns tot până în turul trei. La aceeași oră cu Simona, dar pe alt teren, olteanca a câștigat în minimum de seturi, scor 6-3, 6-3, meciul cu slovaca Magdalena Rybarikova, iar în manșa următoare o va înfrunta pe învingătoarea jocului Tomljanovic - Stephens.

Mai multe