Halep schimbă antrenorul?

19 mai 2015 20:38   Alte sporturi
Ultima actualizare:

Simona Halep a luat o decizie surpriză: pregăteşte Roland Garros la Bucureşti, cu Darren Cahill!

După eliminarea din semifinalele de la Roma, Halep a declarat că va pleca direct la Paris, acolo unde de duminică va juca la Roland Garros. Numai că, surpriză: ea a sosit în România în urmă cu două zile, fără să anunţe pe nimeni. Mai mult, l-a luat cu ea şi pe antrenorul australian Darren Cahill, cu care, teoretic, colaborează doar ocazional, el făcând parte din grupul tehnicienilor de la echipa Adidas. Numai că prezenţa celui care i-a mai pregătit în trecut pe Agassi sau Hewitt, întăreşte zvonurile care spun că el va deveni antrenorul permanent al Simonei.

Acum, această funcţie e ocupată de Victor Ioniţă, cel care a mai colaborat cu Cahill şi în ultimii doi ani, când o antrena pe Sorana Cîrstea, atunci când ea era în echipa Adidas. Numai că acum e prima dată când tehnicianul australian, unul dintre cei mai bine cotaţi pe plan mondial, vine şi în România. Colaborarea dintre Cahill şi Halep a fost, până acum, strict pe anumite turnee. Astfel, el a ajutat-o pe Simona la Indian Wells, Miami, Madrid şi Roma, dar a antrenat în acelaşi timp şi alte jucătoare aflate sub contract cu sponsorul respectiv. 

Lucrurile privind permanentizarea relaţiei dintre cei doi se vor lămuri în zilele următoare. Până atunci, Simona l-a dus ieri la Casa Poporului pe Cahill, care a fost încântat de tot ce a văzut acolo şi în Bucureşti.

Mai multe