Halep va juca la Bucureşti

2 iunie 2016 20:47   Alte sporturi
Ultima actualizare:

Veşti bune pentru iubitorii tenisului din România. Simona Halep s-a înscris la turneul WTA care va avea loc în iulie la Bucureşti. Totul depinde, însă, de ce va face la Wimbledon.

Simona Halep va fi principala favorită a turneului BRD Bucharest Open, competiţie de 250.000 de dolari, ajunsă deja la a treia ediţie. Alături de ea, pe tabloul principal vom vedea alte patru jucătoare din România: Monica Niculescu, care ar urma să fie cap de serie numărul 3, Patricia Ţig şi Andreea Mitu. Alexandra Dulgheru e a patra pe lista rezervelor, adică dacă se vor retrage patru jucătoare înscrise deja, va intra şi ea pe tabloul principal.

Campioana ediţiei 2014, Simona Halep va lua însă o decizie dacă va juca sau nu la competiţia din România după terminarea sezonului de iarbă. Concret, dacă va avea un sezon lung şi obositor – ceea ce ne dorim cu toţii, căci asta înseamnă un parcurs cât mai lung la Birmingham şi Wimbledon, următoarele ei turnee – atunci e posibil să absenteze de la competiţia noastră pentru a nu risca vreo accidentare înaintea Jocurilor Olimpice. „Sunt şanse foarte mari să joc la Bucureşti, depinde foarte mult de starea mea de sănătate. E un program încărcat, sunt şi Jocurile Olimpice, dar vreau foarte mult să evoluez acasă. Sunt înscrisă la turneu”, a declarat Halep. Turneul de la Bucureşti va avea loc în perioada 11-17 iulie. 

Mai multe