Horia Tecău şi-a lansat cartea în oraşul natal!

3 mai 2017 13:25   Alte sporturi
Ultima actualizare:

Horia Tecău a lansat cartea "Viaţa în ritm de tenis" în oraşul natal, Constanţa, în volum fiind momente importante din viaţa tenismenului, dar şi un ghid pentru cei mici care practică "sportul-alb".

"E o viață cu multe lecții. Sunt mulți ani de când practic acest sport minunat, în care am învățat nu doar lucruri folositoare pentru sport, ci și pentru viață. Aceasta este o carte pentru copii. Îi încurajez să vină către sport, către lectură prin aceste povești prin care am trecut, le arăt cât de mult m-a ajutat pe mine viața sportivă și lectură", a spus Horia Tecău.

"Să ajungi în top este greu atât cât îți dorești. Dacă îți dorești să fii din ce în ce mai bun și să ajungi pe prima treaptă a podiumului, e din ce în ce mai greu și viața e din ce în ce mai grea ca și sportiv", a spus și Cătălina Ponor, gimnasta campioana fiind prezentă la eveniment.

Înscrie-te în StarManager, fă-ți echipă și antrenează stelele fotbalului european din Liga Campionilor. Poți câștiga premii de etapă sau unul din marile premii puse în joc la finalul competiției!

Mai multe