Hulk Hogan a vrut să se sinucidă după ce a divorţat

23 octombrie 2009 18:13   Alte sporturi
Ultima actualizare:

Intitulată "Viaţa mea din afara ringului", cartea actorului-luptător se referă la dificultăţile pe care acesta le-a avut atunci când s-a despărţit de Linda (foto, a doua din dreapta), cu care a fost căsătorit 23 de ani. În vârstă de 56 de ani, Hulk Hogan spune că a căzut pradă depresiei. "Într-o seară, m-am jucat cu pistolul care era încărcat. Mi-am plimbat degetul pe trăgaci. Şi am vrut să apăs. În acel moment m-a strigat Laila (n.r. cu care anima showul tv American Gladiators) şi m-a oprit astfel".

Hogan vorbeşte în cartea sa şi despre momentul în care fiul său, Nick (foto, primul din stânga), a fost închis după ce a fost implicat într-un accident auto. Situaţie care l-a făcut să fie şi mai deprimat.

Pe numele său adevărat Terrence Gene Bollea, Hulk Hogan s-a născut pe 11 august 1953, în localitatea Augusta (statul Georgia, SUA). Fost luptător, el a devenit de şase ori campion WWF şi de tot atâtea ori WCW. A câştigat Royal Rumble în 1990 şi 1991, fiind inclus în WWE Hall of Fame în 2005.

Mai multe