Iată ce a declarat Bianca Andreescu după calificarea în finala de la Indian Wells 2019

16 martie 2019 9:48   Alte sporturi
Ultima actualizare:

Pentru Bianca Andreescu, cele aproape două săptămâni petrecute la Indian Wells reprezintă un vis devenit realitate. Iată ce a declarat Bianca după calificarea în finala turneului la care participă pentru prima dată în carieră.

Prin victoria cu 6-3, 2-6, 6-4 obținută în fața Elinei Svitolina, Bianca Andreescu a stabilit un nou record al turneului de la Indian Wells, devenind prima jucătoare calificată în finala competiției după ce a intrat pe tabloul principal cu wild-card. La conferința de presă ce a urmat victoriei în fața favoritei 6 a competiției, puștoaica de 18 ani și 7 luni abia își găsea cuvintele de emoție: ”Încă mai tremur. E incredibil, nu am cuvinte să exprim ce simt”, a spus, pentru început, jucătoarea care a început tenisul în România, la 6 ani.

”Meciul a fost unul cu multe suișuri și coborâșuri. Am început puțin mai încet și atunci a trebuit să revin de la 0-3, slavă Domnului că am reușit. Svitolina a luat apoi controlul în setul secund. Eu am început să greșesc mai mult. Apoi, în al treilea set, mi-am păstrat calmul, cel puțin am încercat. Am reușit să mă ridic”, a sunat rezumatul partidei, așa cum a fost trăit de Bianca Andreescu, din teren. ”A fost un meci nebun, ca un roller coaster. Sunt cu adevărat bucuroasă că i-am făcut față”, a mai spus canadianca.

Ce a declarat Bianca Andreescu despre Angelique Kerber, adversara ei din finala de la Indian Wells 2019

Bianca Andreescu a vorbit și despre adversara din finala de la Indian Wells 2019, Angelique Kerber, care a eliminat-o în semifinale pe Belinda Bencic, care era neînvinsă de 12 meciuri. ”Kerber este o luptătoare incredibilă. Ea redirecționează loviturile. Este ca și cum ar putea lovi orice minge în orice moment, în ce loc vrea și cum vrea. Are un serviciu decent. E o jucătoare care se mișcă foarte bine și cu siguranță o mare luptătoare”, a declarat Bianca Andreescu.

Mai multe