Iată unde a petrecut Simona Halep vacanţa de vis - FOTO

2 august 2018 13:38   Alte sporturi
Ultima actualizare:

Simona Halep a făcut furori în ultimele zile prin postările ei dintr-o vacanţă în care când nu era pe teren, era în apele oceanului. Totuşi, nimeni nu a ştiut exact unde se află liderul mondial în pregătire. Darren Cahill, antrenorul ei, a lămurit misterul.

Într-o postare pe Instagram, Darren Cahill a dzvăluit că în ultima săptămână el, Simona Halep şi restul echipei s-au aflat în Bahamas, în localitatea Albany. Cantonamentul a avut loc la invitaţia fostului valoros jucător de dublu, Mark Knowles. În vârstă de 46 de ani, acesta a câştigat 55 de titluri de dublu în circuitul ATP, printre care şi trei de Grand Slam – singurul care îi lipseşte este cel de la Wimbledon, unde a jucat „doar” finala - şi a fost lider mondial al specialităţii mai multe săptămâni, prima dată în 24 iunie 2002.

Pentru Simona Halep vacanţa de muncă din Bahamas s-a încheiat, ea urmând să plece la Montreal, acolo unde vineri va fi prezentă la tragerea la sorţi a meciurilor de pe tabloul principal al Rogers Cup. Ea va fi cap de serie numărul 1 la acest turneu şi, indiferent de rezultatul pe care îl va înregistra, ea va rămâne pe primul loc în lume.

Mai multe