Ilie Năstase o critică dur pe Maria Șarapova: „Dacă uneia care s-a drogat...”

29 august 2017 17:35   Alte sporturi
Ultima actualizare:

Ilie Năstase a criticat-o dur pe rusoaica Maria Șarapova după ce Simona Halep a fost eliminată încă din primul tur al US Open, cu scorul 6-4, 4-6, 6-3. Fostul tenismen este de părere că Șarapova nici n-ar trebui să i se mai îngăduie să joace vreodată după scandalul de dopaj.

Maria Șarapova a revenit în glorie în circuit după ce și-a ispășit suspendarea. Întrebat dacă Simona Halep suferă de un complex în fața rusoaicei, Ilie Năstase a fost invaziv și foarte critic:

„Nu știu. Trebuie să o întrebați pe ea dacă e complexată. Eu dormeam la ora aia. Eu mă bag la judo, pentru că nu mă mai lasă ăștia în tenis. Dacă uneia care s-a drogat (Maria Șarapova, n.r.) îi dai dreptul să joace, atunci mie...? Nu prea e normală treaba asta. S-a supărat și Muguruza, dar cred că e normal să fie așa. Halep a spus ceva foarte bine: «Dacă e să fiu numărul 1, atunci o să fiu numărul 1.» Hai să o lăsăm în pace să joace, pentru că o să fie bine”, a declarat Ilie Năstase pentru ProSport Live, citat de Mediafax.

Fostul campion este în continuare vădit afectat de interdicțiile impuse după scandalul de la FED Cup. El a fost amendat cu 10.000 de dolari și nu mai are voie să participe nici în calitate de spectator la competițiile organizate de ITF, până pe 31 decembrie 2018.

„Poate-și protejează mai mult sponsorii, decât să curețe ce se întâmplă în tenis. A fost o surpriză că a fost reprimită Șarapova, pentru toți. cu critici nu e bine, cu nimic nu e bine. Avocații mei fac recurs acum. Ei pe mine m-au suspendat fără să mă judece”, a mai adăugat Năstase, potrivit Realitatea.net.

Mai multe