Ilie Năstase știe motivul pentru care Serena Williams joacă în negru la Paris

1 iunie 2018 9:38   Alte sporturi
Ultima actualizare:

Revenirea Serenei Williams (36 de ani) pe terenul de tenis a dat naștere la un șir interminabil de discuții, dar nu datorită victoriei pe care a obținut-o sportiva, ci a modului în care a decis să își facă apariția: purtând un echipament complet negru, nemaivăzut în rândul tensimenelor de până acum. Ilie Năstase a fost întrebat despre decizia Serenei de a purta un asemena echipament, iar opinia sa este una interesantă

Serena a jucat la Paris într-un echipament complet negru care a stârnit un val de comentarii, atât pozitive cât și negative. Tensmena le-a răspuns criticilor printr-un mesaj simplu, dar grăitor și reprezentativ pentru puterea lăuntrică de care dă dovadă întotdeauna. Jucătoarea a postat pe contul personal de Instagram un mesaj, alături de o fotografie în care apare în costumul de Catwoman. ”Cine mai vrea un costum de pisică? Pentru toate mamele din lume care se recuperează greu după naștere – vă rog! Dacă eu pot, puteți și voi. Vă iubesc!”

Printre cei care au criticat apariția Serenei a fost Ion Țiriac, pe care a considerat-o inestetică.  ”Cu tot respectul, dar Serena Williams are 36 de ani şi 90 de kilograme! Aş vrea să văd altceva, aş vrea să mai văd o jucătoare precum Steffi Graf”, a declarat Țiriac pentru publicația Blid. Ilie Năstase a fost contactat pentru a-și exprima punctul de vedere referitor la acest subiect și a oferit o explicație de care, însă, nu este prea sigur. „Am înţeles că ar avea ceva probleme cu circulaţia sângelui (n.r. – Serena Williams). Nu ştiu exact de ce a apărut aşa. Dacă regulamentul permite aşa ceva...Spectatorii sunt cei care vor putea spune dacă sunt de acord sau nu cu o astfel de apariţie a ei. Eu ştiu că tot timpul am jucat în echipament de culoare albă. Între timp, văd că lucrurile s-au schimbat“, a afirmat „Nasty“, potrivit Adevarul.ro.

Serena Williams are un palmares impresionant: 23 de titluri de Grand Slam 

Serena Williams se află momentan pe locul 449 în clasamentul WTA, după ce a revenit, la începutul acestui an, după aproximativ un an de absență cauzată de de naşterea primului său copil. 

Mai multe