Imagine HORROR: o ciclistă de top şi-a rupt nasul cu maşina!

3 ianuarie 2018 17:08   Alte sporturi
Ultima actualizare:

Campioană mondială la BMX şi Mountain Bike, australianca Buchanan s-a ales cu răni grave după un accident stupid pe patru roţi.

Specialistă la cursele cu bicicleta pe trasee montane şi pe teren accidentat, Caroline Buchanan a încheiat anul 2017 la spital, oferindu-le apropiaţilor şi susţinătorilor săi o imagine terifiantă. „Nu pot să zic că a fost un final de an aşa cum mi-am dorit”, a scris sportiva pe Intagram, alăturând o poză în care apare în suferinţă, cu nasul plin de sânge şi cu gâtul imobilizat.

Paradoxal, ciclista de 27 de ani nu s-a ales cu aceste răni în timpul unei curse cu bicicleta, ci ca urmare a unui accident de maşină suferit în localitatea sa natală. Conform apropiaţilor ei, Buchanan se deplasa împreună cu un prieten, iar vehiculul acestuia din urmă s-a răsturnat pe şosea din cauze care au rămas deocamdată necunoscute. Caroline Buchanan are cinci titluri mondiale în probele de Mountain Bike şi BMX, iar în 2012 şi 2016 a participat la Jocurile Olimpice de la Londra, respectiv Rio.

Mai multe