Imagine memorabilă! Cum a fost surprinsă la vestiar Simona Halep, după meciul cu Lauren Davis

20 ianuarie 2018 11:17   Alte sporturi
Ultima actualizare:

Simona Halep (26 de ani) a jucat un meci dramatic cu americanca Lauren Davis (24 de ani). După ce învins-o și s-a calificat în optimile de finală de la Australian Open cu 4-6, 6-4, 15-13, Simona s-a retras la vestiare, unde s-a refăcut după partida de aproape patru ore. Darren Cahill a surprins-o într-o fotografie memorabilă.

Halep a trecut peste accidentarea de la gleznă, peste oboseala acumulată în acest meci interminabil, a salvat trei mingi de meci şi a reuşit calificarea în optimi, după ce fusese eliminată din primul tur la precedentele două ediţii ale turneului de la Melbourne, informează Digi Sport.

La vestiar, tehnicianul său, Darren Cahill a surprins-o peSimona în timp ce se refăcea după solicitanta partidă cu adversara americancă. Jucătoarea noastră s-a hidratat și a servit prânzul, dar nu s-a putut abține să nu schițeze câteva grimase când l-a văzut pe Cahill fotografiind-o.

"Deci, Simona, cum ţi-a fost dimineaţa?", a fost comentariul australianului. "Un efort impresionant pentru ambele fete. Meci epic. Sunt extrem de mândru de tine, Simo", a continuat Cahill.

Mai multe